2014-06-30 01:57:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma kipróbálhat egy új tevékenységet

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha ma munkába kell mennie, akkor minden bizonnyal kétszeres erővel kell helyt állnia, vagy meg kell védenie a saját érdekeit. Az irigyei kikezdhetik a jó hírét! A pletykáknak úgy veheti elejét, ha maga terjeszti az ellenkezőjét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma van egy halvány kis esély arra, hogy a családjában rendeződjenek eddig rendezhetetlennek tartott ügyes-bajos dolgok. Annál hatékonyabb lehet, minél kevésbé kerít ennek nagy feneket. Könnyedén könnyebb lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az optimizmusa annak is köszönhető, hogy nem képes, vagy nem akar reálisan látni bizonyos dolgokat. Igaza van: elemelkedni csak akkor lehet, ha legalább egy ember van, aki magasabb szempontból néz. Legyen ön az!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy nem várt fordulat következhet be az életében: olyan lehetőséget kaphat a munkahelyén, amit tán már nem is remélt volna. Ha nincs munkahelye, a mai napon biztosan találhat. A pénzügyei végre pozitív fordulatot vesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Néha ön is lehet bizonytalan, sőt, akár még ügyetlen is. Nem kell azért annyira szerencsétlennek éreznie magát. Mindenki más elnézi önnek azt a kis malőrt, amibe a mai napon keveredik. Miért éppen ön nem tud megbocsátani saját magának?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon különösen képes lehet az alkalmazkodásra. Szinte színészi képességekről tesz tanúságot, annyira képes feladni önmagát, a saját véleményét. Vigyázzon meddig megy el, lehet, hogy holnap már nem lesz képes rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kisebb családi viszályra kerülhet ma sor. Annál inkább a lelkére veszi, minél idősebb ön. A törékenység nemcsak a lelkére, de a csontjaira is vonatkozhat ma: egy esésnek sajnos komoly következményei lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mostanában egyre többet dolgozik, alig látja önt a családja. Biztos abban, hogy mindennél fontosabb a munka? Ha eddig nem tette volna, vegye végre tervbe az idei nyaralást, szabadságot is. Döntsön gyorsan, tegye boldoggá szeretteit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy rosszindulatú pletykába keveredhet, remélhetőleg tudtán és akaratán kívül. Semmiképp se legyen a továbbadója semmilyen rossz hírnek, mert az nagy valószínűséggel nem igaz. Ha pedig önről van szó, engedje el a füle mellett.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egzisztenciális helyzetében változásra számíthat. Nem is csoda, ha a pénzügyi kérdések foglalkoztatják a mai napon. A jó fordulat közel van, érdemes hát minden követ megmozgatnia az érdekében. Hallgasson egy jó tanácsadóra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma kipróbálhat egy új tevékenységet, amiben örömét is leli. Egy régi hobbiját azonban olyan unalmasnak tarthatja, hogy maga is csodálkozik rajta. Ön folyton a változásban leli örömét. De ez nem igaz a házastársára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szereti a környezetét apró ajándékokkal elhalmozni. A barátai otthonai az ön apróságaival vannak tele. Ma végre visszakaphat valamit a sok kedvességből. Méghozzá sokkal nagyobbat kap, mint amit ön valaha is adott.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: